Jouw digitale marketing specialist

Roularta Digital is ongetwijfeld de juiste keuze voor jouw digitale marketing. Heb je een zeer concreet doel of geen idee waar te beginnen? Vanuit eender welke startpositie komen we samen tot een constructief en betaalbaar plan.

Wij zijn thuis op de digitale markt! Ontdek hieronder waar we jou mee kunnen helpen.

SEO 

(Search Engine Optimization) is een verzameling van technieken gericht op het verbeteren van je website, zodat je snel door zoekmachines wordt gevonden. Wij adviseren jou zodat je website helemaal SEO-proof wordt, zodat je snel organisch wordt gevonden. En het fijne neveneffect; met een goede SEO, wordt ook je SEA relevanter én goedkoper.

SEA

(Search Engine Advertising) is het adverteren op zoekmachines tegen betaling. Wij prijzen jouw aanbod duidelijker en sneller aan op Google, Youtube, Google Shopping of Bing, zodat mensen die reeds op zoek zijn naar jouw product of dienst, rechtstreeks naar jouw website worden geleid.

Display Advertising

Bij display advertising worden banners met tekst worden banners met tekst/beeld vertoond op websites, apps of andere media. Deze manier van adverteren zorgt ervoor dat mensen op de hoogte zijn van jouw naam en aanbod, maar ook dat je “top-of-mind” wordt bij jouw doelgroep. Door onze grote data pool, zorgen wij ervoor dat het publiek dat voor jou het meest interessant is, wordt aangesproken.

Social Advertising

is het adverteren op sociale media platformen zoals Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest, TikTok, … Dit kan met een klassieke advertentie, beeld en tekst, maar ook met een carrousel aan beelden, een video en nog veel meer. Wij begeleiden je uiteraard in de juiste vorm en ‘tone of voice’ en zorgen ervoor dat je de juiste doelgroep bereikt.

Remarketing

zorgt ervoor dat eerdere bezoekers van je website opnieuw worden herinnerd aan je top-aanbod. Men is terug geprikkeld om aan te kopen en men gaat terug naar je website om tot die conversie over te gaan. Remarketing gebeurt via verschillende kanalen, maar Display, Social en Video advertenties zijn de meest gangbare.

Shopping advertenties

zijn webshop advertenties die in Google boven alle andere zoekresultaten worden gepubliceerd. Ze zijn voor de klant de kortste weg van vraag tot aankoop en blijven dankzij een rechtstreekse link met je webshop steeds relevant volgens jouw aanbod, foto, prijs, …
Let op: enkel mogelijk voor bedrijven met een webshop.

Video advertising

Met video advertising kunnen we via verschillende kanalen jouw doelgroep bereiken. Via YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram gaan we jouw boodschap overbrengen op een dynamische manier. De video kan door jou worden aangeleverd of kan door onze videocel op maat worden gemaakt.

E-mailmarketing

is een ideaal medium om omzet te verhogen en klantentrouw te verbeteren. Door via nieuwsbrieven regelmatig te communiceren naar je klanten, blijf je top-of-mind en kan je via cross-selling ook meer verkopen.

Direct mailing

Bij direct mailing spreken we potentiële en huidige klanten persoonlijk aan via een e-mail. Wij verzorgen de opmaak, de tekst (met proef), de verzending en houden jou op de hoogte van wie de mail heeft geopend, wie er doorgeklikt heeft, …
Bovendien kunnen wij zelf een adressenbestand ter beschikking stellen, indien jouw doelgroep bestaat uit professionals.

Copywriting

Wil je graag een vlotte en catchy boodschap overbrengen naar je (potentiële) klanten? Of wil je graag ondersteuning bij het verzinnen van content? Wij staan met onze vlotte pen voor jou klaar.

Audit

Wil je een derde opinie omtrent jouw digitale aanwezigheid? Zonder verdere verplichtingen? Onze digitale managers staan voor je klaar om via een audit jouw website en digitale strategie te analyseren en aanbevelingen tot verbetering te formuleren, onderbouwd door concrete cijfers.

Wist je dat

wij werken via het “no click, no pay”-principe. Je betaalt dus niet om je naam of advertentie te vertonen, maar enkel voor de mensen die doorklikken naar jouw website of webshop. Interessant, niet?