Meet the team

ONTDEK HIER WELKE KNAPPE KOPPEN ER GRAAG AAN DE SLAG GAAN MET JOUW DIGITALE MARKETING.

Roularta Digital is een dynamisch, professioneel team van experten en adviseurs die goesting hebben om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Onze digital managers, boordevol talent, stellen zich graag aan jou voor.
Emily

digital manager

“Ik hou van de variatie in mijn job. Er komen steeds nieuwe, digitale challenges op je af, waardoor je jezelf pusht om continu te verbeteren en bij te leren. Ik vind het zalig om expert te zijn in mijn veld!

Naast digital marketing zijn mijn dagen meestal gevuld met creatieve bezigheden zoals breien, koken en bakken én kan je me vaak terugvinden op het tennisveld!”

Fien

Digital manager

“Ik ben geswitcht naar een carrière in digital marketing en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Het meten en analyseren van resultaten geven mij vleugels!

In mijn vrije tijd sta ik klaar om overal cultuur op te snuiven. Musea, bibliotheken en de cinema zijn voor mij vertrouwd terrein.”

Giovanni

head of Roularta Digital

“Ik doe niets liever dan al mijn energie, passie en liefde in Roularta Digital en vooral in onze klanten te leggen. Het concreet en aantoonbaar helpen van KMO’s in het behalen van hun business plan, geeft zoveel voldoening!

In mijn vrije tijd geniet ik volop van mijn gezin, de coverband Råmmenkör en minivoetbal met mijn vrienden.”

Joppe

digital manager

“Ik kick erop om dingen beter te maken en haal graag het onderste uit de kan. Het geeft mij dan ook een enorme boost om klanten vooruit te helpen.

Ik ben ook volleyball-coach en als coach probeer ik ook het beste uit mijn team te halen door te analyseren en te optimaliseren waar nodig.”

Mercia

account manager

“Ik straal wanneer ik naar klanten kan luisteren en hen kan ondersteunen bij hun groei. Vlotte en transparante communicatie; dat is mijn ding.

Als ik niet met klanten op de baan ben, kan je me vaak terugvinden in de kerk, waar ik af en toe de longen uit mijn lijf zing. Ik geniet graag van alle mooie dingen in het leven.”

Tien 

digital manager

“ Ik pas me graag aan aan de noden van de klant om zo een top-service te kunnen bieden. Zo groeide ik van Facebook expert uit tot allround digital marketeer. En in deze digitalisering van de samenleving, ben ik ervan overtuigd dat mijn digitale kennis een cruciale rol speelt in het hedendaags ondernemen.
Naast mijn passie in digital marketing ben ik ook een fervente YouTube vlogger en hou ik ervan om de wereldkeuken te ontdekken.”
Veerle

digital manager

“Ik plaats een kwaliteitsvolle klantenservice steeds voorop. Daarbij helpt dat we bij Roularta Digital heel sterk in teamwork geloven, waardoor er een enorme uitwisseling van kennis bestaat.

Wanneer ik niet met campagnes en conversies aan het toveren ben, hou ik ervan te tuinieren en weggeblazen te worden door mooie dingen en kleuren, zowel in de natuur als in mijn interieur.