Online gevonden worden

MEN IS OP ZOEK NAAR JOU DUS LAAT JE ZIEN!

Je bent op weg naar die aankoop, maar wil toch even checken bij een zoekmachine als Google om te kijken wat het aanbod is. Herkenbaar? 98% van de mensen doet het. Als men op zoek is naar jou, dan zorg je toch dat je gevonden wordt?

DOELGROEP?

Mensen zijn actief op zoek naar jou en de producten/diensten die je aanbiedt. Zij zijn zich ervan bewust dat ze jou nodig hebben en vormen dus de kortste weg tot een verkoop.

BELANG?

Dit is de basis van digitale marketing.
Om potentiële kopers te bereiken, is het cruciaal dat je online, vooral via zoekmachines, wordt gevonden. Enkel zo zullen mensen met aankoopintentie voor een bepaald product of merk bij jouw zaak terecht komen en zal brand awareness stijgen.

SEARCH ENGINE ADVERTISING (SEA)

Via SEA plaatsen wij jou bovenaan de relevante zoekresultaten in jouw doelregio. Na bespreking van je doelstellingen, starten we met een zoekwoordenonderzoek om de relevante trefwoorden te detecteren. We gaan hier samen door, creëren sprekende advertentieteksten en kiezen de juiste landingspagina’s.

Wij analyseren de resultaten voortdurend, brengen de nodige optimalisaties aan en zorgen voor meetbare resultaten en een transparante rapportering.

GERICHT OP CONVERSIES

De taak van Roularta Digital is jouw onderneming te helpen in het bereiken van je doelstellingen. We willen dus niet zomaar bezoekers op je website lokken, maar die bezoekers aantrekken die ook effectief ingaan op jouw aanbod.

Via Google Tag Manager analyseren we wie er interessante acties onderneemt op je website (aankoop, bezoek contactpagina, bepaald product in detail bekijken, …) en optimaliseren we onze doelgroep en zoekwoorden.

Zo wordt jouw budget ingezet op die doelgroep die jou ook geld opbrengt.

VERSTERK JOUW E-COMMERCE MET GOOGLE SHOPPING

Google Shopping advertenties geven online kopers een duidelijk beeld van het product, voordat ze op de advertentie klikken en leveren daarom relevantere leads op. Onze digitale managers adviseren je bij het opzetten van de feed naar het Google Merchant Center en zorgen vervolgens voor performante, resultaatgedreven campagnes. De kortste weg van een vraag tot een aankoop.

KIES EEN STERKE GOOGLE ADS PARTNER

Vertrouw op de ervaring van de eerste Google Premier Partner van België!

Bovendien wonnen we reeds de ‘Google Award for Sustained Customer Excellence’ en al tweemaal de ‘Google Award for Highest Customer Satisfaction’.
Met Roularta Digital kies je dus voor kwaliteit, een juiste begeleiding en sterke resultaten.

Wist je dat

wij werken via het “no click, no pay”-principe. Je betaalt dus niet om je naam of advertentie te vertonen, maar enkel voor de mensen die doorklikken naar jouw website of webshop. Interessant, niet?