Online gezien worden

Vergroot je digitale aanwezigheid en inspireer jouw doelpubliek, verhoog je naamsbekendheid, verbeter je reputatie en zorg ervoor dat je top-of-mind wordt bij je publiek!

Zet jouw bedrijf visueel in de kijker met banners op relevante websites of op sociale media zoals Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Mailchimp en meer.

DOELGROEP?

Je doelgroep heeft op dit moment nog geen expliciete koopbehoefte of is er zich nog niet van bewust.

BELANG?

Door het aanbod in de kijker te zetten, vergroot jouw naamsbekendheid en groeit de interesse van jouw doelgroep in het aanbod. Ideaal om een nieuwe klantengroep aan te snijden.

BEREIK POTENTIËLE KLANTEN OP DE WEBSITES WAAR ZIJ ZICH BEVINDEN

Via het Google Display Network richt je je erg breed of erg nauw tot die doelgroep die een grote kans maakt om op jouw aanbod in te gaan; afhankelijk van de regio, leeftijd, interesses, bezoekers van een specifieke website, …

INSPIREER JE POTENTIËLE KLANTEN VIA HUN SOCIAL FEED

Jouw doelgroep bevindt zich uiteraard ook op één of meerdere sociale kanalen waar men zich laat informeren, maar ook wil laten inspireren.
Bereik jouw doelgroep op het moment dat men open staat voor die inspiratie via een advertentie op Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest, TikTok, …

VERRUIM JOUW KLANTENBESTAND MET LOOK-A-LIKES

We richten ons op personen met een gelijkaardig profiel als jouw klanten. Zo zetten we je budget gericht in en laten we je business succesvol groeien.

RICHT JE JE TOT EEN PROFESSIONELE DOELGROEP (B2B)? LEG CONNECTIE MET BEDRIJVEN VIA DIRECT MARKETING

Onze collega’s van Trends Business Information beschikken over heel wat informatie van alle Belgische ondernemingen. Wij selecteren deze gegevens op uw maat en behoefte (sector, regio,…) en bouwen met die bedrijven/personen een connectie op via direct mailing.

Uiteraard verloopt hierbij alles volgens de GDPR-regelgeving.

Wist je dat

wij werken via het “no click, no pay”-principe. Je betaalt dus niet om je naam of advertentie te vertonen, maar enkel voor de mensen die doorklikken naar jouw website of webshop. Interessant, niet?