Online vertrouwd worden

KLANTENTROUW EN CROSS-SELLING, DAAR GAAN WE SAMEN VOOR

Bouw een langetermijnrelatie op met de klant door hen vertrouwd te houden met je zaak. Blijf met de gepaste, digitale marketingstrategie top-of-mind voor jouw klantenbestand.

DOELGROEP?

Je doelgroep is (ooit) al op je aanbod ingegaan. Aan jou om hen te overtuigen dit te herhalen

BELANG?

Tevreden klanten zijn het makkelijkst te overtuigen om opnieuw bij jou langs te komen. Maar soms moet je hen een duwtje in de rug geven. Klantentrouw en een lange-termijn-relatie zorgen voor langdurig succes.

METEN IS WETEN

Roularta Digital maakt optimaal gebruik van de informatie over bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves om de campagnes te optimaliseren. Bovendien geven we specifiek advies over de optimalisatie van jouw website en de bijsturing van jouw mediacampagnes.

E-MAILMARKETING ALS MIDDEL VOOR HOGERE KLANTENTROUW EN CROSS-SELLING

Regelmatige contactmomenten met je klanten zorgen voor een nauwe band, maar ook dat men op de hoogte blijft van jouw nieuwigheden en aanbiedingen. Zo hou je het vuur warm!

E-mailmarketing is daarom nog steeds een ideaal medium om klantentrouw te verbeteren en omzet te verhogen. 45% van de Europese consumenten zegt immers dat relevante aanbiedingen ervoor zorgen dat ze jouw merk meer gaan waarderen. Door regelmatig te communiceren blijft je intussen ‘top-of-mind’. Wij houden je intussen op de hoogte van wie jouw aanbod leest, wie erop klikt, … Zo kan je zeer gericht opvolgen.

Wist je dat

wij werken via het “no click, no pay”-principe. Je betaalt dus niet om je naam of advertentie te vertonen, maar enkel voor de mensen die doorklikken naar jouw website of webshop. Interessant, niet?